Kommende projekter

Det er naturligvis lidt farligt, for generelt er fremtiden i sig selv usikker og har altid været det – kun dette ene har vi altid vidst: Verden går ad Helvede til, kun få mennesker redder sig i sikkerhed for den kommende vrede.
Hvad jeg mener med det? Jo, jeg mener såmænd intet andet end det, Gud allerede har fortalt os. Hvis du vil vide mere, så find din Bibel frem. Dér står det.

Men sådan tilbage til de mere praktiske forhold: Jeg har et regnskab at gøre op med Københavns Kommune. Det er ikke kun, fordi de nægter mig aktindsigt i min egen personalesag. Det er, fordi det kunne blive en fantastisk roman blot at skrive historien, som den er i virkeligheden: Man var ikke specielt interesseret i at overholde aftaler og varetage misbrugernes interesser. I stedet stjal man penge fra staten; muligvis kunne man så overholde sine budgetter, men det resulterede i, at der blev smuglet heroin ud af heroinklinikken Valmuen, hvor jeg var ansat for nogle år siden. Jeg og andre forsøgte at advare, men ledelsen ville ikke høre.

Og nu indser jeg, at man stadig forestiller sig, at man kan slippe ad sted med det. De mennesker, der blev slået ihjel af den ekstremt stærke, “statsautoriserede heroin” uden for Valmuen, har ingen nogensinde interesseret sig for.

Vel, det skal nok blive festligt. Jeg har i hvert fald al mulig dokumentation for mine påstande, og når nu man ikke vil lade mig få indblik i mine personalesag (formentlig fordi man fortsat ønsker at skjule sandheden for offentligheden), har de selv bedt om det derinde.
Så der er en ny bog undervejs. Og som der står i forordet:

Alle sammenfald med virkelige personer og begivenheder kan skyldes tilfældigheder.

Hvad er der ellers at sige? John skal redigeres færdig, og det bliver noget af et arbejde. Kun to uger er der til at redigere cirka 740 sider.

Øvrige bogprojekter er disse:

Fagligt:
Autismepædagogik – til autister og alle os andre (arbejdstitel)
Konflikhåndteringens ABC (arbejdstitel)

Romaner:
I minaretens skygge. Roman om de forfulgte kristne i Europa efter den islamiske revolution.
Grav nummer syv. Roman om de socialt og medicinsk og psykiatrisk mest trængte grupper i DK.

– Nå ja, og så er der de projekter, jeg helst ikke omtaler … endnu.

Bliver noget af alt dette så til noget? Tjah, vi får se. Med kone og fire børn, to små fugle og en lorte-Skoda er der rigeligt at se til. Desuden går jorden vel snart under, og så kan det jo nærmest være ligemeget.

Pyha, det var mange ord. Tak til den, der måtte har gidet læse sig igennem alt dette.

Varme påskehilsner fra

Thomas Teglgaard